Home » Un concurs care îți poate aduce o vacanță la Rio de Janeiro, Tokyo sau New York

Un concurs care îți poate aduce o vacanță la Rio de Janeiro, Tokyo sau New York

Cred că multe dintre voi folosiți produse de la Syoss, Fa, Schwarzkopf (Gliss, Taft, Schauma) și Vademecum, așa că recomandarea mea de concurs din aceste zile o să vă placă tocmai pentru că o să vă fie foarte la îndemână să participați. Mi se pare un concurs drăguț și dacă tot puneți in coș oricare dintre produsele acestea, nu e cool că puteți câștiga și o vacanță in schimb? Iată care este concursul sezonului la care vă invit și pe voi să vă înscrieți:

Începând cu luna ianuarie și până pe 6 martie 2016, daca vei cumpara cel puțin un produs  Syoss, Fa sau Schwarzkopf sau Vademecum poți câștiga una dintre cele 3 vacanțe pentru 2 persoane la New York, Rio de Janeiro și Tokyo.

Fiecare dintre aceste game iti va aduce o alta vacanta intr-o destinatie de vis:

  • poți să alegi să te bucuri de experiențele senzoriale oferite de Fa pe  faimoasele plaje tropicale braziliene din Rio de Janeiro, în ritmuri de samba.
  • adcă iubești experiențele cu stil, Syoss îți aduce o vacanță în Tokyo – capitala contrastelor și a modei, în care iau naștere toate trendurile lumii.
  • dacă ești o fire cosmopolită, poți să te bucuri de o vacanță inedită în celebrul New York, orașul care nu doarme niciodată – destinație oferită de Schwarzkopf (Gliss, Palette, Taft, Schauma) sau Vademecum.

Mecanismul de concurs este simplu si are cativa pasi:
1. Cumpără cel puțin un produs (oricare) din gamele:  – Schwarzkopf (Gliss, Taft, Schauma) și Vademecum pentru destinația New York; – Fa pentru destinația Rio de Janeiro; – Syoss pentru destinația Tokyo

2. Înscrie-te pe site-ul sau prin SMS la 18082 cu numărul bonului de casă/numărul facturii, numele magazinului și destinația corespunzătoare produselor cumpărate.

3. Câștigă una din cele 3 vacanțe pentru 2 persoane de 5 zile la New York, Rio de Janeiro și Tokyo prin tragere la sorți sau multe alte premii în magazinele partenere.

Eu va doresc succes si astept sa ne trimiteti poze din vacanta!

Header YSP 578x480mm

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?