Home » Sandale mele preferate din colecția Hispanitas

Sandale mele preferate din colecția Hispanitas

In sezonul asta am de onorat o nunta importanta si o petrecere la care nu pot sa lipsesc, asa ca mi-am luat la numarat si verificat toti pantofii si sandalele care ar putea sa completeze o tinuta de cocktail si ocazie. Concluzia a fost ca as putea incerca ceva nou si ca niciodata nu ai suficiente perechi penteru cate ocazii se ivesc.:)) M-am oprit la colectia de vara de sandale de la Hispanitas unde am gasit cateva perechi cu un design clasic, care sa nu se supuna tendintelor si sa devina parte dintr-o garderoba simpla si eficienta, usor de combinat si de asortat. Cel putin eu asta imi doresc de la o pereche de sandale sau pantofi de ocazie. A, sa nu uitȘ sa fie comode, elegante si sa le pot purta fara dureri pana dimineata. 🙂

Iata ce preferatele mele din colectia HispanitasȘ  am ales culori neutre dar chic de auriu, argintiu, pielea neagra sau decorate cu detalii deosebite, cu toc bloc sau talpa de cauciuc sau cu curele elegante in forma de T.

Vara asta au si reduceri de -25% la toată colecţia Hispanitas de primăvară-vara 2016 din magazinul Hispanitas din Băneasa Shopping City, etaj 1 şi www.hispanitas.ro.

5 6 10

3 7

8 9

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?