Home » Ten cu probleme? Soluția: Rosederm, loțiune micelară anti-roșeață

Ten cu probleme? Soluția: Rosederm, loțiune micelară anti-roșeață

Acum ceva ani am fost diagnosticată cu o rozacee, o afecțiune tare neplăcută care imi înroşea și inflama pe anumite porțiuni pielea feței și pe care îmi apăreau și pustule dureroase în jurul nasului și gurii care uscau și decojeau pielea. Nu vreti să știti cât m-am chinuit să scap de ea, reapărând undeva prin trimestrul doi de sarcină mult mai violentă și dureroasă decât în alte dăți. Atunci și acum când alăptez, tratarea acestei afecțiuni cu antibiotice și creme pe bază de cortizon iese complet din discuție, iar singura mea șansă de rezolvare au constituit-o dermatocosmeticele, iar Ivatherm a fost unul dintre brandurile care au avut soluții pentru problema mea.

Când ai piele roșie, iritată, ușor reactivă și fragilă, care te strânge, tot ce ai nevoie este să simți că ceea îți aplici pe față te calmează, că reușește să diminueze și să elimine în timp problema. Nu te aștepți la minuni peste noapte, dar ai nevoie să simți o ameliorare a simptomelor, credeți-mă. Iar cu Ivatherm chiar am avut parte de un tratament cu rezultate vizibile.

fresh

Ei ocupă poziția de lider de piață în România pe trata-mentele dermatocosmetice pentru cuperoză / rozacee, grație METROCREME tratament pentru roșeața cutanată și inflamația feței.

ROSEDERM-Lotiune-Micelara-250-ml

De aceea am salutat cu maaare bucurie acest nou produs pe care îl voi introduce, fără sa stau pe gânduri, în rutina de îngrijire: ROSEDERM, o loțiune micelară anti-roșeață de curățare pentru îngrijirea completă și corectă a pielii cu probleme. Este exact ce am nevoie pentru tenul meu!

Ce este cuperoza? Cuperoza debutează de obicei la 30-40 de ani și reprezintă o mare problemă cosmetică, cu un impactnegativ puternic asupra calității vieții. Este o afecțiune a pielii cu evoluție cronică: episoade de înroșire a feței (cauzată de căldură, alimente fierbinți, emoții); eritem (înroșire) permanent și teleangiectazii (vase de sânge dilatate, vizibile sub forma unei rețele); papule și pustule; rozacee rinofimă.

ROSEDERM Loțiune micelară anti-roșeață curăță și demachiază blând pielea fragilă și iritată, ușor reactivă.

Produsul este recomandat pentru îngrijirea zilnică a pielii cuperozice, a pielii sensibile, alergice, cu roșeață sau roșeață și scuame. Reduce eritemul (roșeața), calmează iritațiile, reechilibrează pH-ul pielii, are toleranță oculară excelentă. Nu necesită clătire.

TIPS: Se recomandă folosirea asociată Rosederm Loțiune micelară (curățare și demachiere) cu Metro-Creme sau Crema pentru piele sensibilă cuperozică (tratamentul roșeței cutanate). Dermatologul mi-a recomandat METRO-CREME și pot să spun cu mâna pe inima că este printre puținele creme, alături de Bioderma SD, care au avut efect garantat după scurt timp de la aplicare.

ivatherm

Conține: Apă termală Herculane, cu efect antiinflamator, calmantă și anti-iritantă, Dextran sulfat – reduce erite-
mul, ameliorează micro-circulația cutanată și are rol anti- inflamator, LipacideTM C8G- ingredient activ de curățare ce reduce iritația (restabilește pH-ul acid al pielii) și secreția de sebum, inhibă dezvoltarea bacteriilor și fungilor, Glicerină, cu efect hidratant.

Este un produs hipoalergenic, fără parabeni, fără săpun și fără alcool.

Preț recomandat în farmacie: 53 lei sau o poti cumpara din magazinul online Ivatherm la pretul de 51.15 lei.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?