Home » Pentru iubitoarele de parfumuri: Noutate Burberry HER

Pentru iubitoarele de parfumuri: Noutate Burberry HER

“Mirosul este un simț care ocolește rațiunea, împiedică toate eforturile limbajului să o descrie și ajunge pe furiș prin cablajele neuronale  direct dincolo de gândire”, spune Tania Sanchez, autorul parfumurilor: Ghidul A-Z.
Intreabă pe cineva ce este mirosul său preferat și iți va descrie, fără îndoială, o amintire care ii readuce un sentiment de bucurie, mulțumire sau siguranță: aroma bradului de Crăciun sau cozonacul aburind al bunicii, mirosul pielii bebelusului pe care l-a tinut in brate prima data sau parfumul de iarbă proaspăt cosita într-o zi de vară. Parfumul este o arta care ne va lăsa mereu deschise porțile imaginației si simțirii. Nu ne amintim neaparat notele joase sau de vârf, ci ne amintim emoții si stări pe care le-au născut in noi. De accea, pentru mine parfumurile de la Burberry imi vor aminti mereu de Londra, un oraș pe care il iubesc, de vacanțele mele acolo și de starea aceea de exaltare și bucurie pe care mi-a dat-o fiecare vacanță in acel oraș. Am avut mereu cu mine un parfum Burberry pe care l-am purtat acolo, tocmai pentru ca voiam sa mă conectez la spiritul londonez și la energia lui. La asta m-a dus cu gândul si ultima lansare a aacestui brand parfumul HER.

Copyright Marionnaud.fr

HER by Burberry este un parfum floral-fructat creat de unul dintre cei mai interesanți si inspirați creatori de parfumuri din lume Francis Kurkdjian (am să vă povestesc o dată despre unul dintre cele mai sexy si tulburatoare parfumuri pe care le am și le-am mirosit vreodată și care este creat tot de acest master parfumier) – si tot el a creat si Burberry My Burberry – My Burberry Black – Mr. Burberry – Burberry Bespoke.

Notele de varf ale parfumului sunt de fructe de pădure roșii și negre – coacăze, mure, vișine și zmeură invaluite cu minunatele și preferatele mele note de iasomie si violetă, iar notele de bază sunt ambra și musk. Ca o mică curiozitate, sticla este inspirată de designul primei sticle de parfum lansate in 1981 de Burberry – Burberry for men.

“HER Burberry este un parfum unic pentru că are o semnătură memorabilă. Pentru a obține acest lucru, aveți nevoie de un acord puternic, o poveste olfactivă care să vă spună și să vă traducă viziunea. Puteți recunoaște imediat când cineva poartă acest parfum pentru ca este ca o semnatură unică, este un miros semnătură.” Francis Kurkdjian

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?