Home » Modern Princess by Lanvin, printesa anului 2018

Modern Princess by Lanvin, printesa anului 2018

Anul 2018 este anul printesei moderne, cea care schimba reguli si traditii si Lanvin a celebrat acest fapt cu un nou parfum: Modern Princess Eau Sensuelle, o noua versiune a unui parfum din 2016, care a reușit atunci să fascineze prin aromele sale lemnoase, florale. Modern Princess by Lanvin este un parfum care poate trezi senzații unice printr-o compoziție florală specială.

Modern Princess aduce in prim-plan femeia rebelă, femeia moderna si misterioasa care iubește aventura si care știe să răspundă prompt provocărilor și mai ales să se bucure de viață.

Steffy Argelich întruchipează acea femeie puternică, vivace, ce ne uimește cu povești de succes și care știe să evolueze în ritmul epocii ei.

Am proiectat noua Prințesă modernă în spiritul unei femei plină de viață, versatilă. Farmecul ei vine din aerul misterului și din capacitatea ei perpetuă de a ne surprinde. Multitudinea de voluptate se exprimă în energia ei, în mâinile ei și în pasiunea ei aproape încrezătoare în această versiune senzuală, cu o textura florală mai îndrăzneață și mai sexy“, spune Christophe Raynaud.

Efectul de rece al grapefruitului exploziv, surprinzător, este combinatia perfecta intre nota catifelată și suculentă de piersici, aromele de mosc, ce dau prospețimea aceea cu adevărat cuceritoare și aromele de bujori și iasomie albă.

Cu curbele sale senzuale, sticla versatilă, cu mai multe fațete, întruchipează prințesa modernă. Ea poartă o rochie roz piersica de sticlă mată, o semnătură de modă urbană și contemporană. Vibrația luminoasă și modernă de portocaliu emană vibrații positive.

https://youtu.be/U4mAMC1YMpE

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?