Home » Miresme de vară: Gelurile de duș cu pepene sau lămâie de la Balea

Miresme de vară: Gelurile de duș cu pepene sau lămâie de la Balea

Vara nu mă limitez niciodată la gelurile de duș pe care le folosesc de obicei ci îmi place să încerc game noi,  dar întotdeauna cu fructe. Au un efect răcoritor iar aroma lor delicioasă imi oferă de fiecare dată  un start bun la început de zi, oricât de obosită aș fi.  So, un loc perfect în care să descoperi variante noi de geluri de duș sunt drogheriile,  un concept nu foarte răspândit la noi dar destul de bine reprezentat prin magazinele DM, vezi bine. Carevasazică, aici există o zonă întreagă de geluri de duș din care să alegi și cele mai multe sunt chiar foarte bune la prețuri avantajoase. Ultima mea achiziție este și preferata verii: gelul de duș cu pepene roșu de la Balea. Dacă ar fi să fac un clasament aș pune pe locul doi și gelul ușor gomat cu buttermilk & lemon Balea.

balea_pepene1

Cum este gelul de duș cu pepene de la Balea? Fabulos!!.:) Are consistenta de cremă, dar una light, iti lasă pielea catifelată fără să o usuce și cu o aromă fresh de pepene roșu. Acum îmi încep fiecare dimineață cu un duș răcoritor înmiresmat de arome de pepene roșu și cu o piele hidratată și moale. Mi-a plăcut atât de mult încât am decis să îl folosesc toată vara și poate..și la toamnă.:) Prețul e mic, în jur de 6 lei. Dacă il mai găsiți in magazin nu ezitați să il puneți în cos, dispare repede de pe rafturi.

Gelul de duș cu Buttermilk & Lemon in editie limitată are o consistență de gel cu particule exfoliante, ceea ce face din el produsul perfect pentru diminețile alea în care nu ai vreme să pui pe piele un exfoliant și o cremă de corp. Iti lasă o senzație de piele revigorata și mirosind proaspăt a lămâie. Nici el nu cred ca a costat mai mult de 6 lei.

balea_devara

Desi gelurile de duș de 10 ori mai scumpe își dovedesc calitățile si prețul mare este de multe ori justificat datorită ingredientelor de calitate din surse organice, produsele de drogherie au devenit în ultimii ani o alternativă accesibilă și incredibil de populară, de calitate, demnă de luat în seama oricând vrei să testezi ceva nou și să economisești și ceva bani.

– Tu ce produse de la Balea ai incercat si ti-au placut mult?

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

2 Comments

 1. August 3, 2015 / 13:35

  Eu ador scrub-ul cu lamaie. L-am cumparat acum 2 ani din Germania si cand am vazut editie limitata m-am intristat. Insa luna trecuta l-am vazut pe raft si am avut un mic atac de cord.
  Am cumparat 3 dintr-un foc, sa fiu sigura!

  • urbandiva
   Author
   August 3, 2015 / 21:33

   :)) Da,da, se pare ca apar si dispar de la sezon la sezon. Asa ca ma gandeam ca fac o mica provizie din acestea doua care imi plac.Ar putea ca imediat cum vine toamna sa dispara de pe rafturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?