Home » Film: Mecanicul 2

Film: Mecanicul 2

Daca ai pofta de un film de actiune si iti era dor de Jason Statham, atunci mergi sa vezi “Mecanicul 2”. Continuarea acţiunii de succes din 2011, „Mecanicul 2” marchează revenirea lui Jason Statham în rolul lui Arthur Bishop, un asasin extrem de priceput, care de această trebuie să se întoarcă la profesia la care renunţase definitiv, pentru a îndeplini o misiune extrem de periculoasă. Pentru a salva femeia iubită, acesta trebuie să ucidă mai mulţi interlopi periculoşi, din colţuri diferite ale lumii. Este in stilul in care s-a consacrat acest actor, iar daca ati vazut Crank sau Transporter stiti la ce ma refer:  multe scene de actiune, adrenalina, cascadorii si arte martiale.

m22

Jason Statham se simte foarte mulțumit că își poate face singur cascadoriile. „Așa am procedat încă de la primul meu film de acțiune, Curierul, când am luat taurul de coarne și m-am ocupat singur de acest aspect atât de important în lumea filmelor de acțiune. Aveam foarte multă experiență din copilărie când mă pregătisem în tot soiul de arte marțiale, gimnastică și sport, iar acest lucru chiar poate să-ți ofere un avantaj atunci când filmezi astfel de secvențe.”, a concluzionat Jason Statham despre provocările întâlnite în timpul filmarilor pentru ,,Mecanicul 2”.

Cât despre Armstrong, atunci când a fost întrebat care i s-a părut lui a fi cea mai solicitantă dintre toate cascadoriile și secvențele de acțiune, acesta a răspuns: „Cea mai chinuitoare și dificilă secvență de realizat este fiecare dintre ele, deoarece toate trebuie să fie originale. Toate s-au făcut până acum, dar trebuie să fii creativ și să adaugi diferite arome și unghiuri. Există o mulțime de filme de acțiune bune deja lansate, de la Bond la Bourne și tot ce s-a mai produs pe lângă, de aceea este o provocare uriașă să poți inventa ceva la care oamenii să reacționeze ca în fața unei scene noi și proaspete. Cred că am fost la înălțimea situației în acest film.”

Si a mai fost si Jessica Alba pe care nu am mai vazut-o de multa vreme in filme, eu o urmaresc doar pe retelele sociale unde poti sa vezi detalii despre multele proiecte pe care le are derulare in viata ei de zi cu zi. Revenind la film, in Mecanicul 2 nu isi pune la bataie toate calitatile ei de actrita de filme de actiune, ci pare mai vulnerabila si mai pasiva si arata extraordinar de bine in costum de baie, spre bucuria audientei masculine. Desi are un background ca soldat, frumoasa Gina (Alba) se lasa salvata pana in ultimul moment de Bishop, care este indragostit lulea de ea – lait-motivul intregii actiuni, as putea spune.

Dincolo de vastele cunostinte de inginerie, lupta, arhitectura si chimie de care se bucura Jason Statham in acest film, raman scenele de actiune si cascadorie care sunt destul de impresionante si care fac din Mecanicul2 un film convingator si perfect de urmarit intr-o zi de toamna insorita.

Încă din primul weekend petrecut pe marile ecrane din România, Jason Statham şi-a redemonstrat statutul de superstar al filmelor de actiune, după ce ,,Mecanicul 2” a generat în doar câteva zile încasări de 826.189 lei în box office-ul naţional şi un număr de 42.857 spectatori.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?