Home » Crăciun 2015: Oferă cadouri parfumate, prețioase și festive de la L’Occitane

Crăciun 2015: Oferă cadouri parfumate, prețioase și festive de la L’Occitane

În fiecare an de sărbători, L’Occitane crează pachete şi colecţii absolut minunate, aromate, frumos ambalate şi vesele, cadouri festive şi preţioase pe care oricine se bucură le primească. Anul acesta ai regăseşti în magazine 3 colecţii speciale pline de ingrediente şi culori, originale şi captivant de parfumate, ce au luat naştere din colaborarea dintre Olivier Baussan (fondator L’Occitane) şi Pierre Hermé (patiser şi veritabil inventator de arome unice). Dacă nu ai răbdare le oferi tocmai de Crăciun profită de sărbătoarea de Moş Niculae şi aşează în ghetute unul dintre pachetele acestea superbe de la L’Occitane.

LOCCITANE_WINTER

Eu am ales combinaţia de cremă de mâini cu miere şi mandarină şi săpunul cu grepfruit şi rubarbă. Ambalajul festiv şi explozia aceasta de miresme de citrice extrem de potrivite sezonului de sărbătoare mi s-au părut perfecte pentru un cadou special. Am testat în decursul timpului multe dintre cremele de mâini de la L’Occitane şi le- plasa, fără stau pe gânduri, în top 5 creme de mâini foarte eficiente şi cu un miros super cool. Aceasta cu miere şi mandarină nu doar îţi lasă pielea foarte fină şi catifelată dar şi cu un parfum plăcut de mandarină uşor amăruie. Încercaţi-le şi veţi vedea cât sunt de mişto.

Colecţia Miere şi Mandarină

O creaţie ce combină mierea proaspătă şi delicioasă cu unt de sheâ şi mandarină, lăsând un parfum vibrant pe piele catifelată şi hidratata.

Gama conţine: Crema de mâini 30 ml şi Gloss de buze 12 ml.

OCC_crememaini

Trio Creme de maini L’Occitane 99 lei

Colecţia Iasomie, Imortele şi Neroli
Are şi portocală amară proaspătă şi delicată cu o aromă irezistibilă aprinsă de imortelă caldă şi vibrantă din Corsica. Însoţite de iasomia mătăsoasă, acestea dezvăluie un parfum feminin suprinzător, deosebit de senzual.

Gama conţine: Apă de toaletă 75 ml, Gel de dus 250 ml, Loţiune de corp 250 ml, Pudra de corp 20 g, Crema de mâini 30 ml, Gloss de buze 12 ml şi Săpun parfumat 50 g.

OCC_iasomie4

Set Iasomie Imortele 165 lei

OCC_iasomie

Set Iasomie Imortele 321 lei

OCC_iasomie1

Mini set 83 lei

Colectia Grepfrut și Rubarbă

Grepfrutul zemos revigorant se întâlnește cu rubarba verde crocantă și notele sale acide, apoi fuzionează cu o inimă de mirodenii pentru a da profunzime și contrast acestui parfum pentru femei și bărbați deopotrivă.

Gama conține: Apă de toaletă 75 ml, Gel de duș 250 ml, Loțiune de corp 250 ml, Cremă de mâini 30 ml, Gloss de buze 12 ml și Săpun parfumat 50 g.

OCC_rubarba3

Set crema maini, balsam de buze 66 lei

OCC_rubarba5

Set grepfrut si rubarba 257 lei

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

2 Comments

  1. Laura
    December 2, 2015 / 12:23

    Cat de frumoase sunt cadourile lor de Crăciun. De câte ori trec pe lângă unul dintre magazinele L’Occitane intru sa le admir și sa le miros si uneori plec și cu ceva cumpărat. Adică eu cam gasesc mereu ceva care sa îmi placa de la ei.

  2. Marius
    December 3, 2015 / 08:38

    arata foarte bine aceste cutii de tablouri. foarte colorate ..parca perfecte pentru craciun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?