Home » Cadouri superbe de la The Body Shop

Cadouri superbe de la The Body Shop


A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris despre toate noutatile faine de la The Body Shop si am reluat aceasta etapa exact cu cele mai frumoase si asteptate lansari ale sezonului: colectia si Craciun si calendarele advent. Serios, nu intrati si voi in magazinele The Body Shop si nu va bagati nasul in toate aromele acelea superbe tentate sa plecati acasa cu, macar, jumatate de colectie/magazin? Eu da, recunosc ma de cate ori ajung in mall ma opresc si ma delectez cu aromele lor si plec acasa cu ceva cat de mic – cremele de maini imi sunt cel mai la indemana, sunt utile si ma lasa sa ma bucur de arome cat mai mult.

Dar daca tot v-am facut curioase, nu are sens sa o mai lungim, hai sa vedem ce minunatii ati putea si ar trebui sa introduceti pe lista de achizitii de Craciun pentru voi sau pentru cei dragi.

Bun, anul acesta The Body Shop au adus in magazine seturi si produse pentru orice buget, cu doua arome de sezon in editie limitata: Cherries & Cheer si Pears & Share si trei calendare advent senzationale, aceasta colectie unica are menirea de a aduce o schimbare in bine pentru comunitatile Fair Trade partenere ale The Body Shop. 

Care este treaba cu aceste comunitati Far Trade partenere TBS? Ca parte din programul inovator Community Fair Trade, The Body Shop cauta activ artizani traditionali, ferme si producatori care sunt experti in domeniul lor. Programul aduce beneficii pentru mii de oameni apartinand acestor comunitati.

Anul acesta, peste jumatate din ambalajele de Craciun The Body Shop a fost creat sa poata fi refolosit, avand ‘o viata dupa Craciun’.

100% din ambalajele colectiei de Craciun pot fi reutilizate sau reciclate. Acestea includ de la hartie pana la casete din bumbac organic, care pot fi pastrate pentru a tine produse de infrumusetare, cuburi de ambalare, sau pentru a pastra lucruri mici necesare in casa – oferind o viata indelungata, mult dupa Craciun. 

Produse pentru piele, par si iubitorii de parfumuri

Find Your Resilience Edelweiss Skincare Routine imbogatit cu extract de floare de colt, lasa pielea mai elastica si mai neteda (chiar si dupa prea multe petreceri de Craciun).

Discover Your Glow Vitamin C Skincare Routine este pentru cei care sunt obsedati de o piele radianta. Cleansing Polish si Glow Toner sunt imbogatite cu extract de camu camu, una dintre cele mai bogate surse de vitamina C naturala.

Pentru iubitorii ingrijirii parului

Stiti pe cineva care nu se mai satura de produse puternice de ingrijire a parului? Oferiti-le Soothe & Swish Ginger Haircare Gift, ideal pentru cei care sufera de scalp uscat. Produsele sunt imbogatite cu ulei de ghimbirpentru un par sanatos si un scalp fara iritatii.

Pentru iubitorii de parfum

Vor avea o experienta delectabila cu iconicul The Body Shop Florals and Frost White Musk Big Gift. Este parfumul preferat al unei generatii, dar cu un nou ambalaj reutilizabil si reciclabil si noi arome complementare.

Pentru cei care iubesc parfumurile florale, alege cadouri din gama florala The Body Shop’s Full Flowers, lansata in acest an.

Calendarele de Advent The Body Shop 2023

In acest an, The Body Shop ofera trei variante de Calendare Advent cu ilustratii pop up spectaculoase. Iubitorii de frumos si de bine vor descoperi cate un produs cosmetic exceptional in fiecare compartiment. Calendarele celebreaza schimbarile in bine din comunitatile partenerilor Fair Trade ale brandului, printr-o selectie generoasa de produse de origine naturala si curata. Atent alese, surprizele din calendar includ cele mai iubite produse create de artizanii care folosesc ingredientele iconice ale brandului.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?