Home » Bucuresti Mall si Plaza Romania sunt, in sfarsit, renovate si redeschise la capacitate maxima

Bucuresti Mall si Plaza Romania sunt, in sfarsit, renovate si redeschise la capacitate maxima

Ok, guys, probabil unii dinte voi o sa va bucurati la aflarea acestor vesti: București Mall, primul mall din țară, și Plaza România se relansează în luna mai după un proces complex de renovare, care a durat aproape 2 ani si a costat cam 26 milioane euro.

Daca le-ati trecut pragul in ultimele luni stiti ca erau mai mult santiere in lucru decat malluri, iar faptul ca acum sunt complet functionale si extinse este o veste foarte buna. Recunosc ca eu le vizitez, sunt multe magazine foarte bine aprovizionate unde nu de putine ori am gasit produsele cautate dupa ce, initial, colindasem jumatate de Bucuresti.

So, m-am bucurat sa vad ca Plaza Romania (cel din Bulevardul Timisoara) a capatat spatii noi unde vin branduri noi. Odata cu renovarea, Plaza Romania anunta alte 28 de magazine noi, printre care Penti, Koton, LCW, MAC, Sportisimo, CCC, Salad Box, Oro Toro, DS Damat, English Home, Opticris, iar alte opt urmeaza sa se deschida in curand.

bucuresti-mall-2016 plaza

Apoi, Bucuresti Mall (cel din Vitan, in caz ca nu le reperati dupa denumire) gazduieste de acum, si el,  branduri noi, printre care Penti, LCW, Time Out, Salad Box, Oro Toro, Subway, Cinema Café, Pandora, Teilor Jewelry, English Home, alte sase urmand a se deschide curand.

Relansarea asta s-a lasat si cu o petrecere, găzduită de Andi Moisescu, si care s-a desfasurat pe acoperișul parcării București Mall cu un concert Moonlight Breakfast, cu o prăjitură Pavlova pregătită pe loc de Chef Foa, iar panoul foto a fost înlocuit de un perete de flori realizat de Maison DaDoo. Nu au lipsit vedete precum Laura Cosoi, Noemi Meilman, una dintre cele mai influente persoane pe scena de fashion din România, Petre Fumuru, Irina Markovitz, unul dintre cei mai titrați și mai apreciați consultanți de stil din România, „fashionistele” Diana Enciu și Alina Tanasă, Fabulous Muses, artiștii Maria Radu sau Florin Chilian.

plazavitanchef fabuloasevitan plazavitanlauracosoi1

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?