Home » Noutăți Bourjois: Fond de ten City Radiance și anticearcăn Radiance Reveal

Noutăți Bourjois: Fond de ten City Radiance și anticearcăn Radiance Reveal

A trecut ceva vreme de când eram la curent cu toate noutățile Bourjois iar din trusa mea de makeup nu lipsea niciodată un produs – două de la acest brand, chestie deloc planificată, așa s-a intamplat. De curând au revenit in atenția mea și mă bucur că se întamplă asta pentru că este unul dintre acele branduri mișto care are produse foarte bune la prețuri accesibile. Aveam in intenție să achiziționez un fond de ten și o pudră de la Bourjois, iar noutățile care mi-au ajuns in inbox zilele acestea au picat la fix pentru planurile mele. Este vorba de două lansări super cool, zic eu: fondul de ten City Radiance și anticearcanul Radiance Reveal.

bourjois2

Despre fondul de ten City Radiance am aflat că protejează tenul de factorii nocivi si razele UV ale mediului inconjurator gratie celui mai nou complex de particule iluminatoare.

Promite să fie un fond de ten iluminator, lejer, de purtat zi de zi, întreaga zi, hidratând și rezistând pe ten 24 h. Il vom găsi in 6 nuante, imbogățit cu pigmenți asemănatori pielii care oferă rezistență și luminozitate naturală, si cu un parfum delicat de nufăr.

bourjois3

Această nouă formulă cu o acoperire bună va lăsa tenul cu un aspect natural și protejat de poluare. Are un factor de protecție solară SPA 30 si UVA PA+++  și ingrediente pe bază de apă de ghețar si acid hialuronic, astfel că poate fi purtat și iarna și vara.

Anticearcănul Radiance Reveal are o formulă concentrată care ascunde cearcanele și hidratează precum un produs de ingrijire. Datorită structurii cremoase, produsul se aplică ușor prin tapotare pe zona cearcănelor.

Rezultatul?

bourjois4

Un contur pentru ochi uniform și neted care acoperă imperfecțiunile si oferă hidratare 24 de ore. Exact ceea ce zona fină si fragilă din jurul ochilor are nevoie pentru a lupta impotriva primelor semne ale ridurilor fine cauzate de deshidratare.

Anticearcănul Radiance Reveal este disponibil in 3 nuanțe pentru a estompa zonele albastrui și rozalii in funcție de tenul tau.

Preț recomandat:

Fond de ten City Radiance: 69,7 RON

Anticearcan Radiance Reveal: 47 RON

Tu ce produse de la Bourjois folosești și ce zici de cele două lansări de care ți-am povestit?

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?