Home » 12 Ani de Sun Plaza – Aniversare cu EXTRA atmosferă, fără limite!

12 Ani de Sun Plaza – Aniversare cu EXTRA atmosferă, fără limite!


Planete uriașe, navete spațiale, expoziții cosmice și călătorii VR prin Univers! Așa se poate descrie cea de a 12-a aniversare a centrului comercial Sun Plaza.


În perioada 15 Aprilie – 27 Mai, toți vizitatorii sunt invitați să ia parte la o ”Aniversare cu EXTRA atmosferă, fără limite!” Împreună sărbătorim 12 ani de Sun Plaza cu o călătorie de senzație în Cosmos!


Sistemul solar e acum mai aproape!


Sub cupola aniversării extra terestre, timp de șase săptămâni, clienții sunt așteptați să descopere o expoziție spectaculoasă a sistemului solar.


Anul acesta, de aniversare, toată lumea poate participa la sărbătoarea cosmică, descoperind fiecare colț de galaxie din universul de senzație Sun Plaza.


Punctele principale de atracție sunt Pământul gigantic, cu o dimensiune impresionantă, de 6 metri, ce va fi amplasat pe Esplanada Sud, în fața intrării principale.


Cel mai mare satelit din sistemul solar, Luna, cu un diametru de 5 metri, se va regăsi într-o formă 3D supradimensionată în Sun Plaza, la etajul 1, în zona restaurantelor.


Sistemul solar va putea fi văzut de aproape la etajul 1, zona centrală, unde soarele și cele 8 planete vor fi expuse la înălțime.


Tot aici va fi prezentă și Expoziția Institutului Astronomic, unde telescoape și instrumente de calcul deținute de Astroclubul București, vor putea fi vizionate.


Simulatorul VR din aceeași zonă aduce mai aproape emoția explorării spațiului. O lume care sfidează gravitația așteaptă să fie descoperită.


Expoziția spațială Lego de la parter dă curs pornirii creative, reprezentând unele dintre cele mai
cunoscute navete din istoria explorării spațiale.


”Ne bucurăm că după această perioadă de nesiguranță avem șansa să sărbătorim alături de
comunitatea noastră, oamenii care ne-au trecut pragul atâția ani și care ne-au fost alături încă de la început. Aniversarea de anul acesta vine într-un moment în care ne-am dorit enorm să fim aproape de ei și am vrut să le le pregatim ceva cu adevarat spectaculos” a declarat reprezentantul Sun Plaza.

Tombolă cu 12 sesiuni de shopping cosmic


Ca în fiecare an, suprizele continuă la Sun Plaza, iar cu ocazia aniversării am pregătit 12 sesiuni de shopping a câte 1200 RON fiecare. În perioada 17 Aprilie-27 Mai, înscrierea participanților la Info Point a unui bon de cumpărături de minimum 120 de RON, din ziua respectivă, reprezintă intrarea în cursa pentru tombolă.
Descoperă mai multe detalii și regulamentul pe http://www.sun-plaza.ro
Așa că toata lumea e așteptată să ia parte la jocuri, distracție și voie bună!

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Share:

1 Comment

  1. August 8, 2023 / 13:20

    Ma bucur ca, acum, Sun Plaza ne permite sa exploram universul cosmic intr-un cadru prietenos si distractiv. Cu siguranta ca veti descoperi lucruri extraordinare si inovative n-am nici o indoiala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?