Home » Testat&Plăcut: Apivita Aqua Vita Advanced Moisturization&Revitalization

Testat&Plăcut: Apivita Aqua Vita Advanced Moisturization&Revitalization

Apivita este unul dintre cele mai dragi branduri ale mele. Am mai scris despre el și de fiecare dată doar în cuvinte de laudă pentru că pur și simplu sunt foarte încântată de fiecare produs, fie el cremă, ser sau mască de ten pe care am avut ocazia să îl folosesc. De la ingredientele naturale până la designul produselor, totul arată calitatea superioară a acestui brand.

Unul dintre produsele Apivita pe care l-am folosit în ultimele luni și care mi-a plăcut 100%, fără rezerve, este Aqua Vita Advanced Moisturization&Revitalization. I mean…ce spune aia face și ceva în plus.

apivita_aquavita2

Are 97% ingrediente naturale, organice *, Aqua Vita conține și 100% ulei de mușcată benefic chiar și pentru cea mai sensibilă și delicată piele (dacă ai eczeme sau rozacee cum am avut eu), revitalizând-o și reglându-i secreția de sebum.

Un aspect deloc de trecut cu vederea, și despre care am mai spus, este faptul că în toate formulele Apivita, apa a fost înlocuită cu ceai de munte grecesc care aduce un plus de calități antioxidante și anti-îmbătrânire tenului, cu mult superior ceaiului verde.

Toate produsele lor beneficiază și de extract de propolis patentat care protejează împotriva îmbătrânirii premature.

Specific pentru această gamă este complexul de fito-endorfine care prin tehnologia avansată de încapsulare reaprovizionează 24 h umiditatea pe care pielea o pierde în acest interval de timp, rezultatul fiind o piele sănătoasă și hidratată.

wpid-20151205_131505.jpg

Și cu asta încep: crema Apivita Aqua Vita Advanced Moisturization&Revitalization este foarte hidratantă. Are consistența unei creme foarte ușoare, se absoarbe imediat în piele fără să încarce nici măcar tenul gras (eu am ten mixt cu zona T grasă, of course) și fără să lase pielea uleioasă și lucioasă.

Coincidență sau nu, chiar pe la jumătatea anului am făcut un test care a arătat că am tenul parțial uscat și tot de atunci am început să folosesc și această cremă. Nu cred că se putea un moment mai bun pentru a testa și dovedi calitățile acestei creme extraordinare. Pur și simplu hidratează acolo unde e mai multă nevoie, lasă o piele fină și catifelată și, foarte important, hidratată. Simți rezultatele aproape imediat, dar pe termen lung am remarcat o piele mai luminoasă și mai elastică.

Apivotaaquavita.jpg

Eu o aplic în general dimineața (prospectul îndeamnă folosirea dimineața și seara, dar uneori seara o înlocuiesc cu un ser sau o altă cremă pe care o folosesc în acea perioadă) pe tenul curat și o consider și o bază bună de machiaj, indiferent ce aplic mai apoi, fond de ten, primer sau doar un anticearcăn. Efectul pe piele durează toată ziua.

În vara asta am folosit-o împreună cu măștile pentru față de la Apivita despre care v-am scris aici. Combinația a fost minunată și vă recomand să o încercați. Veți remarca un ten mai curat și mai strălucitor. Dacă nu aveți la dispoziție măștile acestea, vă recomand să urmați și voi rețeta descoperită de mine printre recomandările altor blogerițe, și anume să aplicați un strat mai gros de cremă Apivita Aqua Vita și să o lăsați pe față să acționeze vreo 10 minute, după care îndepărtați excesul de cremă. Vă va lăsa pielea hidratată și catifelată și cu un parfum discret și plăcut de flori și miere.

apivita_aquavita1

De curând am testat și serumul hydration cu aloe vera și acid hialuronic care este, de asemenea, super bun. Se absoarbe imediat și senzația e de piele răcorită și catifelată. Am să îl caut în farmacii la o doză mai mare, împreună cu această cremă este tot ce am nevoie pentru ten în perioada de iarnă, pe frig, ger și vânt.

wpid-20151205_114746.jpg

Nu știu dacă mai e nevoie de încă o concluzie,dar am sa închei prin a va spune ca Apivita Aqua Vita este dintre cremele care excelează în rezultate asupra tenului: o lasă hidratată,  elastică și cu un glow natural și sănătos. De luat acasă!!

* Important: gama Aqua Vita nu conține conservanți, flatați, propilen glicol, silicon, butilen glicol sau ulei mineral.

Toate produsele Apivita le găsiți în farmaciile Sensiblu,iar prețul acestei creme este de 139 lei.

apivita_aquavita4

Foto: urbandiva.ro. pr sample

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?