Home » Famous Roses – Cei mai frumosi trandafiri frantuzesti care iti innobileaza gradina

Famous Roses – Cei mai frumosi trandafiri frantuzesti care iti innobileaza gradina

Cine cunoaşte ştie iubesc florile. Am în permanenţă pe pervaze multe ghivece şi primăvară de primăvară îmi umplu balconul micuţ cu flori care îmi decoreze spaţiul de refugiu pentru zilele frumoase ce vor urmă. Dar e ceva ce mi-a lipsit mereu din colecţia de flori de care îngrijesc: un trandafir superb, special! Şi atunci când îţi doreşti ceva anume universul ţi-l oferă.:) La mine a ajuns prin intermediul unui proiect foarte frumos,  famousroses.eu. Şi pentru toţi iubitorii de trandafiri care îmi împărtăşesc pasiunea pentru flori deosebite vin cu veşti minunate aflate cu această ocazie :  pentru că se apropie cel mai potrivit sezon de plantare a trandafirilor, alege ceva special si decoreaza-ti grădina cu cele mai delicate flori din colecțiile înmiresmate, disponibile în magazinul online Famous Roses!

circus

Pomisor Circus FamousRoses.eu

Credeţi, nu este un magazin oarecare, florile acestea chiar sunt speciale. Accesaţi famousroses.eu şi veţi vedea cât de minunate sunt soiurile special alese spre comercializare înacest magazin. Este vorba de o selecţie de soiuri celebre în lume, cu flori extraordinar de frumoase, în culori şi varietăţi de care te îndrăgosteşti iremediabil.

Am descoperit aici o varietate de butaşi de trandafiri din cele mai frumoase soiuri, trandafiri franţuzeşti renumiţi care poartă numele unor personalităţi celebre precum Julio Iglesias, Monica Belluci, Leonardo Da Vinci şi Edith Piaf.

Miresme de neegalat, flori mari, catifelate, culori sau combinaţii de nuanțe neobişnuite, nici nu ştiu cu ce încep lista mea de favorite. Primul pe lista mea de preferinţe este trandafirul violet-purpuriu cu o aromă de parfum de Verbenă şi lămâie.

trandafir_mov_famousroses

FamousRoses.eu

Am admirat frumoşii trandafiri pentru dulceaţă care au un miros frumos, puternic şi flori mari, bătute, de culoare roz- roşu-purpuriu.

Rosa_Rose_de_Rescht

Rosa de Rescht FamousRoses.eu

Am rămas cu gândul la varietăţile cu flori mari şi de aici am admirat şi am pus în wish list frumosul Laetitia Casta sau Imperatrice Farah în degradeuri.

letitiacasta_trandafir

Laetitia Casta FamousRoses.eu

imperatrice-farah-744816-1_1_2

Imperatrice Farah FamousRoses.eu

Ce mai spun despre ineditul “trandafir negru” care are un colorit absolut special, cu faţa petalei de un roşu catifelat aproape negru şi galben auriu pe cealaltă parte a petalei.

rosier-eddy-mitchell-2

Eddy Mitchell FamousRoses.eu

Vreţi vedeţi cum arată faimosul trandafir Julio Iglesias? Culoarea sa originală crem, cu numeroase striaţii de roşu închis, precum şi parfumul puternic cu note de citrice şi verbenă de Madagascar l-au făcut celebru.

rosier-julio-iglesias-1

Julio Iglesias FamousRoses.eu

Am o lista foarte lungă de preferinţe, dar acum bucur de noul meu trandafir Leonardo Da Vinci despre care se spune în perioada de înflorire are mai multe flori decât frunze. Abia aştept bucur de florile mari şi roz şi de mireasma lui delicată.

leonardo-da-vinci-roses

Leonardo Da Vinci FamousRoses.eu

Această selecție nu este întâmplătoare, Famous Roses are o experienţă vastă în creşterea, recoltarea, depozitarea şi livrarea butașilor de trandafiri. Mai mult, calitatea acestora se încadrează în categoria A (cea mai bună calitate). Varietatea soiurilor de trandafiri, dintre care poţi alege, îţi personalizează grădina în funcţie de preferinţele tale: de la trandafiri căţărători, ideali pentru a da culoare şi un aspect romantic pergolelor şi arcadelor din grădina, până la trandafirii speciali pentru prepararea dulceţurilor sau a siropului.

france-info-1_1

France Info FamousRoses.eu

De asemenea, vei beneficia de îndrumarea și sfaturile utile ale specialiștilor Famous Roses pentru cumpărarea, plantarea și întreținerea trandafirilor de grădină. Comenzile se pot face online, prin telefon sau email, iar serviciul de livrare este disponibil oriunde în România și Europa.

Află mai multe detalii: http://www.famousroses.eu/

edithpiafroses

Edith Piaf FamousRoses.eu

  • Care este preferatrul tau?
Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?